Kalle Küttis alustas tööd haridus- ja teadusministeeriumis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Küttis alustas tööd haridus- ja teadusministeeriumi asekantslerina.
Kalle Küttis alustas tööd haridus- ja teadusministeeriumi asekantslerina. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tänasest töötab Viljandi maavanema kohalt lahkunud Kalle Küttis haridus- ja teadusministeeriumi asekantslerina, tema kureeritavad valdkonnad on üld-, kutse- ning rahvusvähemuste haridus.


«Kalle Küttis on tuntud haridusjuht, kellel on selge nägemus sellest, kuhu Eesti üldhariduslik koolivõrk peab liikuma,» ütles haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas. «Tema nägemus kattub suuresti nende muudatustega, mida haridus- ja teadusministeerium on asunud ette valmistama. Samuti on Kalle Küttisel Ida-Virumaalt pärit inimesena ülevaade muukeelsetes koolides toimuvast ning ta oskab kaasa aidata nende üleviimisele eestikeelsele õppele. Ka kutsekoolidega on ta hästi kursis.»

Kalle Küttis on sündinud 14. märtsil 1950 Kohtla-Järvel, lõpetanud Kohtla-Järve 1. keskkooli ning Tartu ülikooli füüsilise geograafia eriala. Hiljem on ta õppinud Tartu ülikoolis psühholoogiat ning 2003. aastal kaitses ta sealsamas magistrikraadi, magistritöö teema oli koolikorraldus.

Kalle Küttis on muu hulgas töötanud Mustla keskkooli õpetaja ja direktorina ning Viljandi maavalitsuse haridusosakonna juhatajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles