Saalihokimeeskond astub kodupubliku ette

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihokimeeskond valmistub homme peetavaks mänguks, mis leiab aset kesklinna kooli spordisaalis.
Saalihokimeeskond valmistub homme peetavaks mänguks, mis leiab aset kesklinna kooli spordisaalis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus 30. novembri «Sakala» paberväljaandes.

Saalihokimeeskond Viljandi Metall läheb laupäeval kell 11 kesklinna kooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste esiliigas vastamisi maaülikooli esindusega ja see on talle ühtlasi hooaja esimene kodusaalimäng.

Mullu Eesti meistrivõistluste teises liigas osalenud ning tänavu omal soovil esiliigaga liitunud viljandlastel on seljataga neli kohtumist ning tabelis kirjas kaks võitu ja kaks kaotust.

Tartlasest treener Markus Mekk tõdes naljatledes, et võistkond on tema juhiseid täitnud 50-protsendilise täpsusega. «Turniiritabel annab sellele kinnitust,» lausus ta.

Meki hinnangul on Viljandi Metall sügisega võrreldes arengus siiski korraliku sammu astunud ning ta avaldas lootust, et mängupilt muutub tulevikuski paremuse poole.

Viljandlaste homne vastane, Eesti Maaülikooli teine meeskond on treeneri arvates alistatav, ent kindlasti mitte ilma võitluseta. Mõlemal võistkonnal on praegu tabelis neljast kohtumisest kuus punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles