Käsipallurid võtsid vastu teise kaotuse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval käsipalli meistriliiga hooaja viienda kohtumise pidanud Viljandi HC meeskond kaotas võõral väljakul tiitlikaitsja HC Kehra / Daisy meeskonnale.


Kehra spordihoones aset leidnud mängu dikteerisid võõrustajad, võites 18:11 poolaja ning kogu kohtumise 31:26.

Mõlema meeskonna resultatiivsemad tõid omadele 12 punkti, viljandlaste poolelt oli see Kristo Voika ja võitjatelt Marko Slastinovski. Viljandi HC väravate arvu kavastasid veel Karl Roosna ja Robert Lõpp kolme tabamusega, Madis Parik, Ott Varik ja Sten Maasalu said kirja kaks ning Kristjan Koovit ja Sander Aasmäe ühe värava.

Kolmapäeval peetud teises meistriliiga kohtumises teenis võidulisa SK Tapa, kes alistas Põlvas 35:25 Värska Originaali meeskonna. Avaringi viienda vooru kolmandas vastasseisus oli HC Viimsi / Tööriistamarket 33:23 üle Arukülast.

Meistrivõistluste põhiturniiri esimeses ringis on pidamata veel üks voor, Viljandi HC kohtub selles Arukülaga. Mäng peetakse 28. novembril kell 19 Viljandi spordihoones.

Viljandi HC on viie mänguga kogunud turniirtabelisse viis punkti ning hoiab täiseduga jätkavate HC Kehra / Daisy ja Põlva Serviti järel kolmandat kohta. Temast ühe tabelipunkti kaugusel on Viimsi meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles