TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpall. Eesti meistrivõistluste esiliiga koha eest võitlev Viljandi Tulevik tegi pühapäeval Viljandis peetud esimeses üleminekukohtumises Tartu JK Tammeka II vastu 1:1 viigi. Kordusmäng leiab aset laupäeval Tartus.

Sõudmine. Laupäeval Varblas korraldatud Arne Graumanni mälestusvõistlusel ergomeetriga sõudmises olid Viljandi noortest võidukad Kärolyn Mäesaar ja Krete Koovit ning veteranidest võidutses Linda Meiesaar. Joonas Toom teenis teise koha ning Rasmus Pihu ja Erli Mat tulid kolmandaks.

Ratsutamine. Poolas Lesznos pühapäeval peetud takistussõidu maailmakarikaetapil oli Gunnar Klettenberg hobusega Lance S 19. ja 140-sentimeetriste kõrgustega parkuuril oli Saarepeedi valla mees hobusega L.B. Carnaval L.B. La Silla 13.

Võrkpall. Võrus peetud Eesti U-18 neidude karikavõistlustel saavutas Viljandi spordikool Võru järel ja Kohila ees teise koha. Pärnus mängitud sama vanuseklassi noormeeste karikavõistlustel oli Viljandi spordikooli esindus samuti teine, jäädes alla vaid Tallinna Selveri eakaaslastele.

Jäähoki. Viljandi meeskond alistas eelmisel nädalal Tartus esiliiga Lõuna-Eesti grupi kohtumises 8:0 Tartu Rocki.

Lauatennis. Pühapäeval mängitud Võhma karikasarja teise etapi võitis Kätlin Latt, teine oli Antti Luigemaa ning kolmas Kert Villems.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles