Uku keskus avas uksed

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Täna avati Viljandis Uku keskus. Keskuse tegevjuhi Kristel Miileni sõnul toob keskus Viljandimaale palju uusi kaubamärke, mida piirkonnas seni esindatud polnud.


«Keskuse eesmärk on laiendada kohalikele elanikele kättesaadavat kauba- ja teenustevalikut. Rentnikke valides eelistasime neid, kelle poodi või esindust Viljandimaal varem polnud,» rääkis Miilen.

Uku keskus on rajatud Viljandi vangla asemele Tallinna ja Uku tänava nurgal. 5300-ruutmeetrisel müügipinnal töötab ligi 20 kauplust ja teenusepakkujat. Enamikule keskuse rentnikele on see Viljandimaal esimene pood.

Keskuse arhitektuurilahenduse on loonud arhitektid Muru & Pere osaühingust. Keskuse on ehitanud Saaremaa ettevõte Tesman, kes teeb koostööd mitme Viljandi ehitusettevõttega. Arendaja on aktsiaselts Eften Kinnisvarafond. Kaubanduskeskuse rajamine läks maksma viis miljonit eurot.

Copy
Tagasi üles