Raekoda ootab Maramaa võistluse võitjaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarse linnapea August Maramaa fresko Viljandi raekoja fuajees.
Legendaarse linnapea August Maramaa fresko Viljandi raekoja fuajees. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Esmaspäeval võtab Viljandi linnapea Kalle Jents raekojas vastu August Maramaa nimelise matemaatikaülesannete lahendamise võistluse võitjaid, nende õpetajaid ja võistluse korraldajaid.


Preemiad jagatakse välja Viljandi legendaarse linnapea August Maramaa sünniaastapäeval, 6. aprillil kolmes vanuseklassis.

VII-VIII klassi arvestuses võitis tänavuse matemaatikaülesannete lahendamise võistluse Jakobsoni gümnaasiumi kaheksanda klassi neiu Sille Habakukk. Teist ja kolmandat kohta jäid jagama Paalalinna gümnaasiumi seitsmenda klassi poiss Sander Randaru ja Jakobsoni gümnaasiumi kaheksanda klassi õpilane Ants-Oskar Mäesalu.

IX-X klassi arvestuses sai esikoha Siim-Erik Paju, teiseks tuli Mirjam Põldsaar ning kolmas oli Heli Eller. Kõik nad õpivad Jakobsoni gümnaasiumi kümnendas klassis.

Ka XI-XII klassi arvestuses said kolm paremat tulemust Jakobsoni gümnaasiumi noored. Esikoha pälvis kaheteistkümnenda klassi õpilane Siim-Ilmar Nopri, teist ja kolmandat kohta jagasid sama kooli abiturient Mart Meos ning üheteistkümnenda klassi õpilane Risto Reinhold.

August Maramaa nimelist matemaatikaülesannete lahendamise võistlust korraldati kaheksateistkümnendat korda. See leiab aset igal aastal veebruarikuus Viljandi maagümnaasiumis.

Võistlustest osavõtu õiguse määrab edukas esinemine maakonna matemaatikaolümpiaadil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles