Aiaprahi vedu laabub plaanitult

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linlased jõudsid lehed aegsasti kotti panna.
Linlased jõudsid lehed aegsasti kotti panna. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Hoolimata sellest, et mitu päeva on õues püsinud külmakraadid ning nädalavahetusel maha sadanud lumi pole veel täielikult kadunud, on elamute juurest korjatud okste ja puulehtede tasuta äravedu läinud plaanipäraselt.

Viljandi linnavalitsuse keskkonnaspetsialisti Inga Nõmmiku sõnul pole heitlikud ilmaolud aiaprahi kogumist seni märkimisväärselt seganud. «Paljud linlased jõudsid juba enne esimese lume tulekut lehed kokku riisuda ja kenasti kotti panna. Nende praht veetakse ära täpselt nii, nagu algul välja kuulutasime,» selgitas ta.

Samas tuletas Nõmmik meelde, et ka neil, kes seni pole jõudnud oma kodu ümbrust talveks valmis seada, pole põhjust muretseda, sest 12. novembril korraldatakse teine prahi äraveo ring.

Viljandlaste prügiga tegelev aktsiaselts Eesti Keskkonnateenused, mis varem kandis nime Veolia Keskkonnateenused, viib tasuta ära kõik aiajäätmed, mis on nõuetekohaselt kokku pandud ning õigeks päevaks tänava äärde asetatud. Et töö läheks libedalt, ei tohiks kotid kaaluda üle 25 kilogrammi ning kubusse seotud oksad olla pikemad kui üks meeter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles