Kuusi pere kodune leib pääses suurele püünele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Triin Kuus eile värskelt küpsetatud leiva lahti lõikas ja kuueaastasele pojale Henrile maitsta andis, kinnitas too, et ema tehtud leib on kõigist kõige parem. Pere teine laps, kümneaastane Eliise, viibis pildi tegemise ajal koolis.
Kui Triin Kuus eile värskelt küpsetatud leiva lahti lõikas ja kuueaastasele pojale Henrile maitsta andis, kinnitas too, et ema tehtud leib on kõigist kõige parem. Pere teine laps, kümneaastane Eliise, viibis pildi tegemise ajal koolis. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Loodan, et ka pärast suurtootmisele kohandamist säilitab minu leib praegusega sarnase maitse,» ütles Triin Kuus, kes elab Põltsamaal, kuid õpetab Kirivere põhikooli lapsi ning tudeerib Viljandi kultuuriakadeemias rahvuslikku tekstiili.

Eile hommikuks oli ta küpsetanud mitu värsket pätsi ning paar oli ka vormis kerkimas. Enamik neist läks jagamisele uudishimulike tuttavate ja töökaaslaste vahel.

Ka ajakirjanikke käis Kuusi pere kolmetoalises korteris eile mitu satsi.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles