Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauatennis. Tallinnas peetud Baltimaade meistrivõistlustel kolmanda koha saanud Eesti teise võistkonna koosseisus tegi kaasa viljandlane Rivo Saaremäe.

Ühtlasi mängiti Tallinnas laste suure auhinnasarja etapp. Seal kaasa teinud viljandimaalastest sai parima tulemuse P-9 klassis neljanda koha pälvinud Romet Okas.

Autosport. Reedel ja laupäeval olid Kristo Subi ja Teele Sepp Saaremaal sõidetud autoralli meistrivõistluste viimasel mõõduvõtul võidukad N3 rühmas. Eesti meistrivõistluste kokkuvõttes lõpetasid nad hooaja hõbedaga.

Jalgrattasport. Pühapäeval Karksi vallas Paaniksel lõppenud Eesti jalgratturite sügiskrosside sarjas teenisid Viljandi klubi sõitjatest üldvõidu Ilona Tasane 12-aastaste tütarlaste arvestuses ning Josten Vaidem meesjuunioride seas. Kristjan Johanson oli sarja kokkuvõttes oma klassis teine ning Kristel Sandra Soonik ja Erki Laanemäe olid kolmandad.

Sõudmine. Eesti sõudmishooaja viimase võistlusena Tartus peetud kaheksapaatide regatil sai Viljandi naiskond Pärnu Kalevi järel teise koha ning Viljandi noormehed lõpetasid seitsmenda tulemusega.

Jalgpall. Viljandi JK Tuleviku esindusmeeskond alistas laupäeval koduväljakul Eesti meistrivõistluste teise liiga eelviimases voorus 13:0 JK Luunja. Samasse liigasse kuuluv FC Tarvastu oli koduväljakul sunnitud 3:4 tunnistama Vändra JK Vapruse paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles