Paalalinna miss tõi võistlusele parimad toetajad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kälina Sarve toetajad
Kälina Sarve toetajad Foto: Erakogu

Laupäeval Tallinnas Viru keskuse Cafe Amigos aset leidnud koolimissi valimistel said portaali Koolitused.ee välja pandud aktiivseima toetajaskonna preemia Viljandi Paalalinna gümnaasiumi esindaja Kälina Sarve fännid.


Toetajaid oli kohele tulnud rohkem kui eelmisel aastal ehk viis gruppi viie missi sõbradest ja tuttavatest.

«Hindasime selle järgi, kes oli rohkem vaeva näinud näiteks plakatite ja riietusega ning kes kõvemini kaasa elasid,» rääkis «Koolimissi» pressijuht Kristine Kuusik. «Üks oluline kriteerium oli see, et mitte ainult oma tüdrukule ei elata kaasa, vaid kõigile - Kälina toetajad seda tegid.»

Paalalinna neiul olid kaasas pere ja sõbrad.

Lõppkokkuvõtteks oli korraldajatel valida kahe kaasaelajaskonna vahel. Võitjad selgitas pressijuhi sõnul vahukommi võistlus, milles osalejad pidid komme täis suuga paberilt sõnu ette lugema.

Võtja sai auhinnaks Paunküla puhkekeskuse kinkekaardi.

Neli tundi kestval üritusel astus lavale ligi 50 missikandidaati, kes olid oma kooli esindama valitud 9.-12. klassi tütarlaste seast. Misse hindasid rahvusvaheliste mainekate modelliagentuuride esindajad ja iludusvõistluste korraldajad.

Eesti koolimissiks kuulutati Leeni Uibo Jakob Westholmi gümnaasiumist. Esimese printsessi tiitli pälvis Liisa Peedo Tartu Hugo Treffneri gümnaasiumist ning teiseks printsessiks kuulutati Kaisa-Maria Vellomäe Tallinna Prantuse lütseumist. Portaalis weekend.ee toimunud hääletuse alusel sai publiku lemmikuks Anna Bogdanova Kallaste keskoolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles